Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 07.05.2024, 02:56

МПАЛ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Організація підприємств харчування

Картотека розробок уроків,

підготовлених викладачем

Житіною Наталією Іванівною

 

 

1. Розробка інтегрованого уроку по предметам: організація підприємств харчування, основи економіки. Тема: Харчова промисловість України (через організацію дослідницької роботи учнів).

2. Методична розробка з проблеми «Використання на уроках інтегрованих  методів навчання з метою активізації пізнавальної діяльності учнів». Предмет: «Основи галузевої економіки і підприємництва». Тема: «Особливості товарного виробництва в агропромисловій галузі».

3. Розробка уроку з предмету гігієна та санітарія виробництва. Тема: «Харчові отруєння та їх профілактика. Поняття про харчові отруєння. Класифікація. Харчові отруєння мікробного і немікробного походження».

4. Розробка уроку з предмету устаткування підприємств харчування. Тема: «Сучасне теплове устаткування. Жаровня для смаження млинців-напівфабрикатів ЖОЕ-720 безперервної дії. Призначення, принцип дії, правила експлуатації жаровні.

5. Розробка директорських контрольних робіт з предметів «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та санітарія виробництва».

6. Розробка уроку по предмету «Основи економіки». Тема: «міжнародна валютна система».

 

Методична література:

1. Практичний довідник О.Є.Дахнова, Харків, 2009 Основи економіки (за всією шкільною програмою).

2. Розробки уроків економіка 10 клас. С.В.Махамат (методичні та дидактичні матеріали).

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz