Головна | Реєстрація | Вхід | RSS | Вівторок, 07.05.2024, 02:56 |
МПАЛ | |
Вітаю Вас Гість |
|
Організація підприємств харчуванняКартотека розробок уроків, підготовлених викладачем Житіною Наталією Іванівною
1. Розробка інтегрованого уроку по предметам: організація підприємств харчування, основи економіки. Тема: Харчова промисловість України (через організацію дослідницької роботи учнів). 2. Методична розробка з проблеми «Використання на уроках інтегрованих методів навчання з метою активізації пізнавальної діяльності учнів». Предмет: «Основи галузевої економіки і підприємництва». Тема: «Особливості товарного виробництва в агропромисловій галузі». 3. Розробка уроку з предмету гігієна та санітарія виробництва. Тема: «Харчові отруєння та їх профілактика. Поняття про харчові отруєння. Класифікація. Харчові отруєння мікробного і немікробного походження». 4. Розробка уроку з предмету устаткування підприємств харчування. Тема: «Сучасне теплове устаткування. Жаровня для смаження млинців-напівфабрикатів ЖОЕ-720 безперервної дії. Призначення, принцип дії, правила експлуатації жаровні. 5. Розробка директорських контрольних робіт з предметів «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та санітарія виробництва». 6. Розробка уроку по предмету «Основи економіки». Тема: «міжнародна валютна система».
Методична література: 1. Практичний довідник О.Є.Дахнова, Харків, 2009 Основи економіки (за всією шкільною програмою). 2. Розробки уроків економіка 10 клас. С.В.Махамат (методичні та дидактичні матеріали). |
|
Copyright MyCorp © 2024 |
Конструктор сайтів - uCoz |